Перейти к содержанию

Бублiк

GCU Modeling Team
  • Постов

    2 854
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    58

Бублiк стал победителем дня 15 сентября

Бублiк имел наиболее популярный контент!

4 Подписчика

Информация о Бублiк

  • День рождения 21.02.1989

Контакты

  • E-mail:
  • Сайт:
    http://
  • YouTube:
    https://www.youtube.com/user/21BubLik
  • RGSC:
    BubLik_GCU

Информация

  • Город:
    Харків
  • Пол:
    Мужчина

Посетители профиля

49 451 просмотр профиля

Достижения Бублiк

Крестный Отец

Крестный Отец (7/8)

3,3 тыс

Репутация

  1. @Салоед удали папку GCU_Car_pack из корня игрьі и просто перетащи папку update из архива с GCU_Car_pack в корень игрьі. Вот так должно бьіть в папке update Єто наш косяк, изначально мод зарелизился с ошибкой в инструкции, сейчас уже все исправлено.
  2. Привет. Сделай, пожалуйста, скриншот корневой папки с игрой (там где GTAIV.exe), а также скриншотьі папок update и plugins. Fusion Fix установлен єтот?
  3. NIKO! LET'S GO BOWLING! Так, це оновлення Отже, шо маємо: Повну адаптацію Кар паку під ультимативний патч Fusion Fix, що дозволяє легко, швидко і безпечно встановлювати модифікації, не зачіпаючи оригінальні ігрові файли. Must have! Рекомендована версія гри — Complete Edition 1.2.0.59 (Steam/RGL) з обов'язково встановленим Fusion Fix, котрий, з-поміж іншого, містить вбудоване рішення для різноманітності трафіку! Версії 1.0.7.0 та 1.0.8.0 також підтримуються при наявності робочої версії патча Fusion Fix, проте треба буде покрутитися, бо офіційно Fusion Fix ці версії гри не підтримує. Всі старіші версії технічно теж підтримуються, проте потребують ручної установки файлів модифікації і окремого фіксу для різноманітності трафіку. [Забудьте вже про цей мезозой!] Деякі моделі транспорту підтримують додатковий функціонал Zolika Pacth, проте його використання є опціональним для користувачів версій 1.0.4.0, 1.0.7.0 та 1.0.8.0. 7 нових замін, 10 допрацьованих моделей, з них 6 повноцінних ремастерів, котрі містять не лише виправлення, а й значний список оновлень та покращень. Всі деталі в change_log.txt ! GCU CAR PACK v1.3
  4. Не вирішив цю проблему? Спробуй пограти з налаштуваннями RiL.Budget у бік зменшення значень параметрів.
  5. Странньіе какие-то претензии, особенно здесь, в стане терпил нашего уютного фанбой-клуба Кокстар, которьіе при всем своем финансовом и численном превосходстве до сих пор вобще никаких конкретньіх дат новой ЖєТєАшечке не назьівают Молчу уже про 10 лет беспросветного Бамбаса Лос Сантоса, при ежегодньіх финансовьіх отчетах о сверх-доходах, и стартом работьі не с нуля, а уже с существенной технической основой и опьітом. Странно, чего они так долго возятся? Не могут просто скинчики с РДР 2 на современньіе поменять? Не иначе как просто издеваются.
  6. @Roma-K було б круто і дуже корисно, якби ти поділився своїм досвідом щодо проходження з Кар паком і доданими авто. Очевидно, ти використовував якийсь трафік-фікс, отже який саме і з якими налаштуваннями, якщо вони там є? І на якій версії гри і чи проходив ти з паком Епізоди? Та інформація, що в нас є на форумі - вже дуже застаріла і з моменту останніх дискусій вийшло дуже багато різних модифікації, фанатських патчів та іншого. Тож якщо буде час і, головне, бажання, то тут можна докладніше описати досвід з трафік-фіксом і нюансами, з якими ти можливо зіштовхнувся під час проходження сюжету. А тут вказати з якими багами чи проблемами ти можливо зіштовхувався.
  7. @LTK ну з таким комбо модифікацій тут можна запропонувати два варіанти: 1) Почати нову гру, бо в 4-ці установка модифікації часто може спричиняти самі різномантні баги на вже зроблених збереженнях. 2) Встановити Кар пак самим першим модом на чисту гру, перевірити роботоздатність гри і місій, а вже потім по черзі ставити інші моди. НЕ рекомендується ставити кілька модифікації одразу за один захід, бо потім практично неможливо перевірити, що саме спричинило несумісність.
  8. Can you also check if the Rockstar Launcher updates the modified game files automatically when you launch the game? I've heard a lot that modding on the RGL can be quite tricky. But I don't have that version of the game in RGL to check this issue.
  9. Шо то тут не так. У меня одного так отображаются блоки на Фаерфоксе? На Хроме вроде все ок. Так уже несколько дней, никаких расширений на браузер не ставил. Отображение 100%, но что интересно, при 80% или 120% становится нормальным.
  10. Ни холодно ни жарко если чесно Вот как раз не помешал тогда какой-то новый нейтральный покер-фейс. А еще лучше реакции в комментах на сайте разделить на отдельно плюсы и отдельно минусы. А то на коммент могут отреагировать 10 человек, а с виду стоит 0, потому что 5 за и 5 против. Ну такое.
  11. Did you place moded files from Settings folder (handling.dat, vehicles.ide, carcols.dat) to the proper game folder? (Grand Theft Auto IV\common\data). What version of the game are you using? (1.0.?.0 / EFLC / Complete Edition / Steam / Rockstar Launcher )
  12. Выглядит круто! Я бы однозначно хотел видеть обновление в GTA4. Надеюсь у тебя есть доступ к последней версии конверта этой модели, чтобы использовать оттуда LODы для оптимизации в GTA4? Или ты сделаешь их самостоятельно?
  13. Ще в грудні ми збирались на проходження Виживалок, не знаю чому ще тоді я не виклав, але хай вже як є Поки ми з @OPla G "відпочивали" , @Jarone та @Driver відчайдушно тащили катку як могли
  14. В таких випадках краще вже залишати просто оригінальні назви трас чи подій, що мають якусь гру слів, якщо немає якоїсь офіційної локалізації, бо перекладати рандомний крінж від російських локалізаторів - це лютий крінж в квадраті
×
×
  • Создать...