Перейти к содержанию

Бублiк

GCU Modeling Team
  • Постов

    2 845
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    47

Весь контент Бублiк

  1. Ни холодно ни жарко если чесно Вот как раз не помешал тогда какой-то новый нейтральный покер-фейс. А еще лучше реакции в комментах на сайте разделить на отдельно плюсы и отдельно минусы. А то на коммент могут отреагировать 10 человек, а с виду стоит 0, потому что 5 за и 5 против. Ну такое.
  2. Did you place moded files from Settings folder (handling.dat, vehicles.ide, carcols.dat) to the proper game folder? (Grand Theft Auto IV\common\data). What version of the game are you using? (1.0.?.0 / EFLC / Complete Edition / Steam / Rockstar Launcher )
  3. Выглядит круто! Я бы однозначно хотел видеть обновление в GTA4. Надеюсь у тебя есть доступ к последней версии конверта этой модели, чтобы использовать оттуда LODы для оптимизации в GTA4? Или ты сделаешь их самостоятельно?
  4. Ще в грудні ми збирались на проходження Виживалок, не знаю чому ще тоді я не виклав, але хай вже як є Поки ми з @OPla G "відпочивали" , @Jarone та @Driver відчайдушно тащили катку як могли
  5. В таких випадках краще вже залишати просто оригінальні назви трас чи подій, що мають якусь гру слів, якщо немає якоїсь офіційної локалізації, бо перекладати рандомний крінж від російських локалізаторів - це лютий крінж в квадраті
  6. Приєднуюсь до привітань! Життя продовжується не дивлячись ні на що, тому тримаймо стрій. З Новим роком, ГКУ! 🎅
  7. НОВИЙ РЕЛІЗ! 2001 Ford Crown Victoria NOoSE (СКАЧАТИ)
  8. Все тачки с этого скрина прямиком с Онлайна. Я мог бы дать полное название каждого екземпляра (кроме мопедов разве что), но не совсем понимаю есть ли в этом вобще какой-то смысл. Ничего нового или интересного. Твитор сейчас разрывает другая супер "актуальная" тема - сисясная тян в белом купальнике это Люсия или нет? Прогрессивные тру фанаты сейчас считают и сравнивают их родинки, а не какие-то дженерик тачки, которые все уже по сто раз обкатали в онлайне. Будьте в тренде!)))))
  9. @NIMBUS рекомендую тебе в подпись профиля добавить ссылку на гугл-таблицу.
  10. В українській версії "Форум" на місці, але немає тоді "FAQ"
  11. https://gta.com.ua/file_gta5_details.phtml?id=10689 Модель точно не 2008 року, скоріш 2018, у описі та ж помилка. Доречі, коригувальник помилок на сайті через "Ctrl+Enter" взагалі працює? Підказка висить, але в мене нічого не відбувається при виділенні тексту і натисканні комбінації.
  12. Чупа-чупс сосать! (запятая по усмотрению )
  13. Вроде как решил этот вопрос: в ютабчике надо установить кастомное превью вместо автоматически сгенерированного. НО, уже тут на сайте оно почему-то заметно обрезается сверху и снизу.
  14. Маю визнати, що вийшло в мене не дуже рівно, я просто врізав полігони на око))) Також забув відзначити, що в моделі тепер повністю анімована підвіска з окремим заднім мостом. Хоча це було зроблено давно ще для карпаку, та все ж:
  15. Ще зауваження по українській версій сайту. В коментах в мене не працює кнопка "Редактувати" (ну і взагалі було б правильним "Редагувати") - просто нічого не відбувається при натисканні. Перевірив на двох браузерах. В російській версії редагування працює.
  16. Кстати, забыл отписать свои соображения по поводу тайтлов автомобилей. Я вижу это так: если приписывать год типа "по-нашенски" после названия модели, то это мягко говоря теряет всякий смысл без добавления в конце слова "года", ведь раз уже делать "по-нашенски" то делать полностью, а не полу мерой. Западный же вариант не предусматривает добавления слова "year" к названию, где модели как пишутся, так и читаются, например "1972 Mercury Monterey" читается "nineteen seventy two mercury monterey". Так что лично я все же буду настаивать на западном образце написания названий авто, раз уж мы и так используем английский язык как единственный оригинал названия самой модели, то логичным и последовательным будет и указание года выпуска перед названием как в оригинале. Добавление года выпуска в конце имело бы хоть какой-то смысл, будь у нас тут транслитерация, по типу "Меркюри Монтрей 1972-го", в противном же случае это выглядит как некая форма суржика.
  17. It's a Bird... It's a Plane... It's NEW RELEASE! Дане оновлення модифікації 2010-року від самого Driver за моїм початковим задумом мало б стати невеличким сюрпризом на його нещодавню днюху... Але, як зазвичай, все пішло трішки не за планом, а поспіхом випускати недопрацьоване оновлення було б мабуть недоречним. Отже, усіляких різноманітних поліпшень дуже багато, від звичайних фіксів, про котрі одразу забуваєш після того як їх зробив, до більш суттєвих, як то затінення елементів авто чи вікна на дверях, які чомусь були відсутні в оригіналі. Це НЕ версія з Карпаку, там були лише кілька невеличкий покращень, тут нового набагато більше. Окремої уваги було приділено колесам: дещо змінено їх геометрію, додано нові деталі і тепер вони мають видиму частину металевих дисків котра може фарбуватися у колір кузова, як і у реальному оригіналі. Також додано металік, перероблено задні ліхтарі до більшої відповідності з оригіналом, допрацьовано переднє освітлення, додано змінні номери, робоче кермо і багато чого іншого. Скачати Mercury Monterey 2-Door 1972 v2.0
  18. что-то пошло нее так) по вкладкам других игр то же самое проблема только с украинской версией сайта.
  19. Лол-кек... все дела , но камон: https://gta.com.ua/file_gta4_details.phtml?id=4850 А теперь если серьезно... И как отдельное предложение, которое возможно уже и звучало (может быть даже и от меня ), но точно стоит рассмотреть внедрение функции "Избранное", с которой каждый пользователь мог бы самостоятельно отмечать для себя нужные моды.
  20. НОВИЙ РЕЛІЗ! 2013 Cadillac XTS Роботу над цим проектом було розпочато ще десь в далекому 2014 році, але згодом Кар Пак все ж перетягнув на себе всю увагу і деякі вже розпочаті напрацювання було відкладено на дальню полицю. Та оскільки вже було вкладено немало зусиль і часу в цю простеньку лоуполі модель з мобільної гоночної дрочильні Asphalt 8, вирішив її все ж допрацювати і випустити у світ. Для моделі зроблено повністю нові текстури салону та двигуна (в оригіналі там була просто чорна чорнота), залатано купу дір, розривів вершин та кривих нормалей, реалізовано 3 види передньої решітки радіатора у вигляді екстр, а THUG створив спеціально для цієї моделі нову якісну 3D модель дисків (на червоній моделі), хоча для різноманіття я залишив і оригінальні лоуполі диски з гри (на чорній моделі). СКАЧАТИ з GTA.COM.UA
  21. Исправьте тут в пунктах "Заменяемая модель" и "Установка" название игровой модели на turismo. Еще не понимаю, почему на месте видео нету нормального превью, хотя ссылка рабочая? На других более свежих файлах превью есть, на самом видео также точно есть превью. Возможно надо обновить ID , которое могло устареть после многих обновлений Ютуба.
  22. На форуме есть рабочий модуль с опросниками, но под них надо либо создавать тему, либо редактировать главную страницу уже существующей, но тогда, я так понимаю, исчезнет оригинальный контент с этой страницы. ВОПРОС: сложно ли реализовать возможность публиковать эти опросники просто как пост в теме? Например, просто опубликовать новый пост с опросом, закрепить его на время вверху. Когда надо провести новый опрос - старый просто открепляем, создаем пост с новым - и т.д..
  23. Невеличкий суперочевидний анонс Поліцейський Краун Вік фактично готовий. Планував реліз на цей понеділок та дивлюсь там вже щось намічається для Вайсу, отже вирішено перенести реліз на наступний тиждень. Використаю час для додаткового тестування. ========================================== Після цього я зроблю перерву і "відпочину" від Форда. Наприклад, за таким новим проектом! Це кастомний Harley-Davidson FXSTB Night Train. Знайшов модель на одному зі стоків, в жалюгідному стані, хоч десь вона продається і за 40 баксів, а десь і за 4. Без текстур та мапінгу, але з купою дір, зайвих полігонів та інших проблем. Тому роботи в нього вже вкладено доволі чимало. Основна ідея - це заміна в оригінальній 4-ці останнього байку, що залишився для збору повного Мото паку в доповнення до нашого дітища. Якщо точніше, то він стане на місце Hellfury, котрий як раз є представником кастомних чопперів, тобто повного відповідника до нього просто не існує в природі, тож більш мейнстрімний Harley-Davidson, як на мене, буде виглядати навіть більш адекватно у значній кількості посеред трафіку. З такими байками зазвичай складно знайти якийсь єдиний орієнтир, та все ж на період подій гри Найт Трейн цілком собі мав такі варіації.
×
×
  • Создать...