Перейти к содержанию

Yurii-Mihailov

Members
  • Постов

    26
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент Yurii-Mihailov

  1. Rockstar Games Social Club установлен ,потому што я играю Gta4, я 2 раза устанавлювал игру
  2. В чём проблема, когда запускаю Episodes from liberty city выскакивает такоэ окно: Порядковий номер 5372 не найден в библлиотеке dll xlive.dll.?
  3. Хорошо буду писать на руском Я установил АСИ Лоудер, Файлчекфикс, после етово, у меня после загрузки игра вылетает з ошибкой.
  4. ОК я понял,(тільки я не розумію яка різниця на якій мові писати?)
  5. Я звичайно перепрошую, але сайт ,як називається Gta.com.ua Дякую.
  6. rikz, я закинув файли в папку з ігрою, але коли нажимаю ф3 нічого не відбувається.
  7. rikz, скажи ше мені будь ласка, де скачати і як користуватися трейнером для того шоб в ігру визивати машини які мені потрібно.
  8. Та я трохи неправильно написав, я мав на увазі може є якийсь мод шоб їздили різні машини а не однакові, а то в ігру повкидував машини а їздять тільки пару з них, а якшо знайду якусь іншу то їздять її клони.
  9. Скажыть будь ласка чи э мод який би збільшував кількість машин в гта4?
  10. А як в Епізод фром ліберті сіті вставити мод машини, коли відкриваєш спарк4, то мені відкриває зразу папку з Гта4, чи треба удалити гта4?
  11. Пробував, я ше попробую віндовс перестановити.
  12. Поставив, блін але дальше вибиває, але трохи по інакшому:Kритична ошибка SMPA60" Неисправимая ошибка - пожалуйста перезапустите игру" - 842150451 117097008 шось тіпа того
  13. Та, я всьо робив як ти казав, але дальше та ошибка. І напиши будь ласка як поміняти той кряк, а то я трохи ДУБ в тому
  14. У мене тоже така фігня, ставив патчі і фікси, переустанавлював ігру, нічо не помагає, якшо зрозумієш в чому проблема напишеш будь ласка.
  15. Поставив фікс,поставив патч1 0 0 4, ігра запустилася , але всеодно коли побавлюся 5 -10 секунд вибиває критична ошибка (smpa 60..)
  16. Нє не стоять, я поставив 3 - й патч і навіть не міг в ігру зайти зразу вибивала ошибка, а так хоть в ігру заходить... Але просто інтересно шо то могло статися до того я нармально заходив і бавився, може треба віндовс поміняти?
  17. Gta4 піратка, Oc windows 7, Geforce 9600 512 мб, processor E 7300 intel core 2 duo 2.66, 2 гб Озу, 1 tb Hdd ( 32 кеш)
  18. Поставив патч і тепер взагалі не запускається, включаєш ігру і зразу вибиває критичну ошибку,але вже інакшу ніж перед тим.
  19. Сажусь в авто и после 5 секунд вылетает с ошибкой SMPA60 (Чистая GTA). Раньше все нормально было. Может это что то в настройках стоит..]Помогите не могу поиграть У мене тоже така сама проблема Помоожіть Будь ласка!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Создать...