Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

"Уже завтра наступит время ежегодной забавы «Гадость или Сладость», потому пора обзавестись хорошим транспортом для того, чтобы объездить как можно больше домов." ©️Opla G

GTA VC

MEPTB5S_t.jpg

• RESPECT + 6

"Удивительно начитанный человек" (alexanderliss)

Опубликовано
В 22.01.2025 в 00:03, OPla G сказал:

@LTK, як щодо 4 твоїх фірмових скріншотів для сторінки LCPP HD, яка зроблена для поєднання з графічними модами? :spiteful:

Я б з радістю це б зробив, але я не вмію робити гарні скріншоти в гта4. Плюс не вмію модифіковувати графіку, налаштовувати камеру так як б я хотів, тому вибачте. Чекаю на карпак для гта 5))) З цим б поміг. 

Якщо комусь цікаво, то дуже багато різних моїх скріншотів можна переглянути в Discord,ді) На Сервері GreenAID,а. GTA 5 Classics. 

Mercedes Benz AMG Hammer Wagon 1987

• RESPECT + 3
  • Крутая работа! 2
Опубликовано
4 часа назад, LTK сказал:

Я б з радістю це б зробив, але я не вмію робити гарні скріншоти в гта4. Плюс не вмію модифіковувати графіку, налаштовувати камеру так як б я хотів, тому вибачте. Чекаю на карпак для гта 5))) З цим б поміг. 

Так це ж і є GTA 5. Просто в неї додано Ліберті Сіті з GTA 4. :yes:
Судячи зі скріншотів, цей мод в тебе вже встановлено навіть.

• RESPECT + 1

OPla_Gaming.png

Опубликовано

Вже довгій час перебував на форумі в режимі read_only тому що майже не мав вільного часу. Але весь цей час хотів якось підтримати сайт та форум. Тому зустрічайте GMC C6500 в Vice City. Скоро в файловому архіві.

Top Kick

g1.jpg

g2.jpg

g3.jpg

g4.jpg

• RESPECT + 1
  • Крутая работа! 6

STOP! THIS IS LCPD!

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Создать...