D.N.MAN Опубликовано 22 июня Жалоба Опубликовано 22 июня (изменено) Вирішив викласти свою збірку для GTA 3, оскільки робота над нею вже завершена і найближчим часом навряд чи вийде щось, що можна було б додати до неї. Являє собою оригінальну класичну гру покращену модами. Сбірка являється постійним ексклюзивом сайту GTA.COM.UA ,вона не є комерційним проектом та розповсюджується на безоплатній основі. Всі права належать видавцю та розробнику гри,а також авторам сторонніх модифікацій, задіяних у сбірці. Особливості збірки: Повноцінна альтернатива офіційному ремастеру, з збереженням оригінальноії атмосфери класичної GTA 3. Гарантована робота на сучасних системах, з підтримкою широкоформатних моніторів. Офіційні та неофіційні локалізації. Розширені геймплейні можливості, відсутні в оригіналі. Збірка налаштована під подальшу модифікацію. Состав збірки: 1)Основа - GRAND THEFT AUTO III: Classic Edition 2)Xbox Version HD + Skin and Bones 3)HD Vehicles Tri-Pack + Bonus 4)HD Weapon Pack v2 and Pickups 5)Інші невеликі, хоча і не меньш важливі, модифікації з інтернет простору. Завантажити https://drive.google.com/file/d/1TwW_l9MbNxtY61bLfZk3amhEfxYoG9qE/view?usp=sharing Подивитись Изменено Пятница в 12:08 пользователем Машинист ЭР2 Изменена ссылка по просьбе автора. 3 Цитата
NeedForSpeed Опубликовано 23 июня Жалоба Опубликовано 23 июня Можу допомогти з допрацюванням збірки) Цитата
D.N.MAN Опубликовано 23 июня Автор Жалоба Опубликовано 23 июня (изменено) NeedForSpeed, збірка в цілому не потребує допрацювання, але все одно цікаво. Якщо є бажання, то викладай свої доповнення з описом в цій темі - патч 1.01, чому б і ні ) Изменено 23 июня пользователем D.N.MAN Цитата
OPla G Опубликовано 24 июня Жалоба Опубликовано 24 июня В 23.06.2025 в 01:26, D.N.MAN сказал: Сбірка являється постійним ексклюзивом сайту GTA.COM.UA Якщо це так, то чому б не завантажити це все добро у ФА, як має бути? А викладати просто ось так. 3 Цитата
D.N.MAN Опубликовано 24 июня Автор Жалоба Опубликовано 24 июня 39 минут назад, OPla G сказал: Якщо це так, то чому б не завантажити це все добро у ФА, як має бути? А викладати просто ось так. Cаме це і збирався запропонувати, просто не знав з якої сторони краще підійти 1 Цитата
OPla G Опубликовано 24 июня Жалоба Опубликовано 24 июня 52 минуты назад, D.N.MAN сказал: Cаме це і збирався запропонувати, просто не знав з якої сторони краще підійти Ти так кажеш, ніби дівчину на побачення хотів запросити. А почати треба з того, щоб трохи прорідіти файли в архіву. Прибрати папку з мануалами та артами. Навіщо там лежить рідмі з основної збірки? Просто перераховує його в списку використаних, і, я думаю, досить. Чи потрібна там папка mp3? Треба прибати усе зайве, щоб не було мішаніни і збірка було легшою за розміром. Чим менше, тим краще. Чи не можна, наприклад, не викладати її повною грою, а зробити як додаток для гри? Типу «вам потрібна встановлена гра версії Х.ХХ, закиньте файли з архіву в папку з грою». 3 Цитата
D.N.MAN Опубликовано 24 июня Автор Жалоба Опубликовано 24 июня (изменено) OPla G, в тому і справа, що метою збірки було максимально спростити її встановлення, а також мінімізувати можливі конфлікти з різними версіями гри. В процесі роботи над збіркою і тестування інших більш менш маштабних модів чи готових збірок, я зіткнувся з купою проблем, постійні краши або взагалі гра переставала запускатись. Навіть встановлення цієї збірки на Classic Edition, яка є основою, не буде гарантувати стабільність, скоріше за все працювати належним чином все це не буде, бо щоб довести цю збірку до робочого стану довелось попрацювати: знайти та видалити конфліктні файли, провести налаштування інших і так далі (зараз вже все і не згадаю). 1 час назад, OPla G сказал: Навіщо там лежить рідмі з основної збірки? Просто перераховує його в списку використаних, і, я думаю, досить. Може і досить, але, на мою думку, треба поважати роботу інших. Подивлюсь, що можно прибрати. Изменено 24 июня пользователем D.N.MAN 3 Цитата
OPla G Опубликовано 24 июня Жалоба Опубликовано 24 июня 21 минуту назад, D.N.MAN сказал: OPla G, в тому і справа, що метою збірки було максимально спростити її встановлення, а також мінімізувати можливі конфлікти з різними версіями гри. В процесі роботи над збіркою і тестування інших більш менш маштабних модів чи готових збірок, я зіткнувся з купою проблем, постійні краши або взагалі гра переставала запускатись. Навіть встановлення цієї збірки на Classic Edition, яка є основою, не буде гарантувати стабільність, скоріше за все працювати належним чином все це не буде, бо щоб довести цю збірку до робочого стану довелось попрацювати: знайти та видалити конфліктні файли, провести налаштування інших і так далі (зараз вже все і не згадаю). Розумію. Це я проговорюю варіанти просто. 22 минуты назад, D.N.MAN сказал: Може і досить, але, на мою думку, треба поважати роботу інших. Зробити архівом, у якому окремими файлами ці рідмі та папка з грою. А не все у одну купу. 27 минут назад, D.N.MAN сказал: Подивлюсь, що можно прибрати. Папку Manuals викунити — це зайві 75 мегабайт. Що з папкою mp3? Вона там потрібна? Це ще 250 МБ. Вже менше 2 ГБ виходить. Цитата
D.N.MAN Опубликовано 24 июня Автор Жалоба Опубликовано 24 июня (изменено) Видалив Manuals, mp3, зайві Cleo, рідмі (інщі закинув в архів), логфайли та транспорт з Xbox Version HD, бо не використовується (був в збірці на випадок, якщо хтось захоче більш ванільного експірієнсу). Архів зменшився майже на 400mb, подальші видалення призведуть до даунгрейду збірки. Завантажити https://drive.google.com/file/d/1eOCWwSWYp_EjyEqAYn5xpyehDolX9Tfe/view?usp=sharing Изменено 24 июня пользователем D.N.MAN 2 Цитата
Jarone Опубликовано 28 июня Жалоба Опубликовано 28 июня (изменено) Мені здаеється ти видалив те, що не слід було видаляти (Xbox Version HD?), гра 'вилітає' кожних декілька секунд, тут явно щось не те, причому така проблема не у мене одного, методом спроб і помилок було знайдено оптимальне вирішення - заміна усіх файлів у папці data на ванільні, а також встановлення останього Limit Adjuster з ось такими налаштуваннями StreamingInfo = 6524 TxdStore = 1024 ExtraObjectsDir = 256 PtrNode = 90000 EntryInfoNode = 30000 Peds = 140 Vehicles = 150 Buildings = 100000 Treadables = 1214 Objects = 10000 Dummys = 30000 AudioScriptObj = 256 AlphaEntityList = 2000 VisibleEntityPtrs = unlimited TimeModels = 10000 OutsideWorldWaterBlocks = 40 Coronas = 5000 FrameLimit = 60 MemoryAvailable = 4096 Изменено 28 июня пользователем Jarone 3 Цитата
D.N.MAN Опубликовано 28 июня Автор Жалоба Опубликовано 28 июня Дивно, перед тим як запакувати все в архів, я запускав гру - вильотів не було. Потім видалив логфайли і відправив папку в архів. Зараз не можу подивитись, повернусь з відрядження - перевірю. Цитата
D.N.MAN Опубликовано 5 июля Автор Жалоба Опубликовано 5 июля (изменено) В 28.06.2025 в 18:32, D.N.MAN сказал: Дивно, перед тим як запакувати все в архів, я запускав гру - вильотів не було. Потім видалив логфайли і відправив папку в архів. Зараз не можу подивитись, повернусь з відрядження - перевірю. Перевірив - випадково видалив папку Мodloader, дивно, що воно взагалі запускалося. Повернув назад, доналаштував Limit Adjuster, покатав трохи, все працює. Завантажуйте, тестуйте та пишіть, якщо вилізуть якісь проблеми. Вибачте за тимчасові незручності Завантажити (спроба №3) https://drive.google.com/file/d/1O9zJ-ieCfpRAPfvI_7VAE_GD7DtruZZJ/view?usp=sharing Прохання до адміністрації: замінити посилання на завантаження в шапці теми. Изменено 5 июля пользователем D.N.MAN 1 Цитата
OPla G Опубликовано 5 июля Жалоба Опубликовано 5 июля 13 минут назад, D.N.MAN сказал: Прохання до адміністрації: замінити посилання на завантаження в шапці теми. Замінив, але ти хіба сам не можеш? Має ж бути функцію редагування повідомлення. Допрацьовуй проект, а за десь за недільку (можливо, 14-го) завантажимо на ФА. 2 Цитата
D.N.MAN Опубликовано 5 июля Автор Жалоба Опубликовано 5 июля (изменено) 29 минут назад, OPla G сказал: Замінив, але ти хіба сам не можеш? Має ж бути функцію редагування повідомлення. Можу редагувати тільки свої відносно свіжі пости, решта - поділитись або пожалітись ) Стосовно допрацювання: є ідея зробити заміну автівок на HD з IV\V, у вигляді доповнення до збірки (якщо це взагалі комусь цікаво), транспорт з HD Vehicles Tri-Pack здається мені якимось іграшковим. Изменено 5 июля пользователем D.N.MAN 2 Цитата
Jarone Опубликовано 6 июля Жалоба Опубликовано 6 июля Чудово, збірка запрацювала, поки що усе добре, але є декілька нюансів, по перше, слід зробити щось із вильотами, підозрюю, що причиною є конфлікт між скриптами тому слід провести ретельний аналіз (враховуючи що у збірці присутній MixSets можливо деякі скрипти там не потрібні взагалі), другий не менш важливий нюанс - оптимізація, в теорії збірку можна полегшити ще на 100-200 мб, думаю я міг би спробувати попрацювати над цими питаннями, можливо щось і вийде з цього 3 Цитата
D.N.MAN Опубликовано 6 июля Автор Жалоба Опубликовано 6 июля (изменено) Jarone, будь-яка допомога тільки вітається. Стосовно MixSets, завдяки якому доречі, я позбувся фрізів та інших проблем пов'язаних з FPS (літаючі пішохідні сироти наприклад). Нажаль мені так і не вдалося засвоїти скрипти, тому навряд чи зможу знайти в них конфлікт. Спробую запакувати весь транспорт в IMG, щоб розвантажити Мodloader - можливо це додасть трохи стабільності. Update: Є прогрес: як я і припускав, кількість файлів у папці Мodloader впливає на стабільність - 2 години безперервної гри. Изменено 6 июля пользователем D.N.MAN 3 Цитата
Jarone Опубликовано 6 июля Жалоба Опубликовано 6 июля Якраз займаюсь цим, також оптимізував деякі файли, збірка стала легшою на 200мб без втрати якості, думаю це не межа 3 Цитата
D.N.MAN Опубликовано 7 июля Автор Жалоба Опубликовано 7 июля Можливо зарано, але все-таки. Завдяки Jarone матимемо єдиний в інтернетпросторі міпмапнутий Liberty City. Робота триває. 2 Цитата
D.N.MAN Опубликовано 10 июля Автор Жалоба Опубликовано 10 июля Справу завершено. Jarone зробив величезний обсяг роботи з міп-маппінгу текстур та оптимізації збірки, за що йому велике дякую. Завантажити (спроба №4) https://drive.google.com/file/d/1TwW_l9MbNxtY61bLfZk3amhEfxYoG9qE/view?usp=sharing Знову прохання до адміністрації: замінити посилання на завантаження в шапці теми та поправити опис (інформація про переодичні вильоти більше не актуальна). Також прошу, в процесі релізу збірки на сайті, в описі згадати не тільки мене, а і Jarone, тому що саме він, без перебільшення, довів збірку до її логічного завершення (як би дивно це не звучало, при назві - "Неостаточне..."). 3 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.