Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)

ME1326MV_o.jpg

Вирішив викласти свою збірку для GTA 3, оскільки робота над нею вже завершена і найближчим часом навряд чи вийде щось, що можна було б додати до неї. Являє собою оригінальну класичну гру покращену модами.

Сбірка являється постійним ексклюзивом сайту GTA.COM.UA ,вона не є комерційним проектом та розповсюджується на безоплатній основі. Всі права належать видавцю та розробнику гри,а також авторам сторонніх модифікацій, задіяних у сбірці. 

Особливості збірки: Повноцінна альтернатива офіційному ремастеру, з збереженням оригінальноії атмосфери класичної GTA 3. Гарантована робота на сучасних системах, з підтримкою широкоформатних моніторів. Офіційні та неофіційні локалізації. Розширені геймплейні можливості, відсутні в оригіналі. Збірка налаштована під подальшу модифікацію.

Состав збірки: 1)Основа - GRAND THEFT AUTO III: Classic Edition
                           2)Xbox Version HD + Skin and Bones
                           3)HD Vehicles Tri-Pack + Bonus
                           4)HD Weapon Pack v2 and Pickups
                           5)Інші невеликі, хоча і не меньш важливі, модифікації з інтернет простору.

Подивитись

ME1326MN_o.jpg

ME1326MU_o.jpg

ME1326MQ_o.jpg

ME1326MO_o.jpg

ME1326MT_o.jpg

ME1326MP_o.jpg

ME1326MS_o.jpg

ME1326MR_o.jpg

Изменено пользователем Машинист ЭР2
Изменена ссылка по просьбе автора.
Опубликовано (изменено)

NeedForSpeed, збірка в цілому не потребує допрацювання, але все одно цікаво. Якщо є бажання, то викладай свої доповнення з описом в цій темі - патч 1.01, чому б і ні )

Изменено пользователем D.N.MAN
Опубликовано
39 минут назад, OPla G сказал:

Якщо це так, то чому б не завантажити це все добро у ФА, як має бути? А викладати просто ось так. :spiteful:

Cаме це і збирався запропонувати, просто не знав з якої сторони краще підійти :biggrin:

Опубликовано
52 минуты назад, D.N.MAN сказал:

Cаме це і збирався запропонувати, просто не знав з якої сторони краще підійти :biggrin:

Ти так кажеш, ніби дівчину на побачення хотів запросити.:rofl:
А почати треба з того, щоб трохи прорідіти файли в архіву. Прибрати папку з мануалами та артами. Навіщо там лежить рідмі з основної збірки? Просто перераховує його в списку використаних, і, я думаю, досить. Чи потрібна там папка mp3? Треба прибати усе зайве, щоб не було мішаніни і збірка було легшою за розміром. Чим менше, тим краще.
Чи не можна, наприклад, не викладати її повною грою, а зробити як додаток для гри? Типу «вам потрібна встановлена гра версії Х.ХХ, закиньте файли з архіву в папку з грою».

OPla_Gaming.png

Опубликовано (изменено)

OPla G, в тому і справа, що метою збірки було максимально спростити її встановлення, а також мінімізувати можливі конфлікти з різними версіями гри. В процесі роботи над збіркою і тестування інших більш менш маштабних модів чи готових збірок, я зіткнувся з купою проблем, постійні краши або взагалі гра переставала запускатись. Навіть встановлення цієї збірки на Classic Edition, яка є основою, не буде гарантувати стабільність, скоріше за все працювати належним чином все це не буде, бо щоб довести цю збірку до робочого стану довелось попрацювати: знайти та видалити конфліктні файли, провести налаштування  інших і так далі (зараз вже все і не згадаю).

1 час назад, OPla G сказал:

Навіщо там лежить рідмі з основної збірки? Просто перераховує його в списку використаних, і, я думаю, досить.

Може і досить, але, на мою думку, треба поважати роботу інших.

Подивлюсь, що можно прибрати.

Опубликовано
21 минуту назад, D.N.MAN сказал:

OPla G, в тому і справа, що метою збірки було максимально спростити її встановлення, а також мінімізувати можливі конфлікти з різними версіями гри. В процесі роботи над збіркою і тестування інших більш менш маштабних модів чи готових збірок, я зіткнувся з купою проблем, постійні краши або взагалі гра переставала запускатись. Навіть встановлення цієї збірки на Classic Edition, яка є основою, не буде гарантувати стабільність, скоріше за все працювати належним чином все це не буде, бо щоб довести цю збірку до робочого стану довелось попрацювати: знайти та видалити конфліктні файли, провести налаштування  інших і так далі (зараз вже все і не згадаю).

Розумію. Це я проговорюю варіанти просто.

22 минуты назад, D.N.MAN сказал:

Може і досить, але, на мою думку, треба поважати роботу інших.

Зробити архівом, у якому окремими файлами ці рідмі та папка з грою. А не все у одну купу.

27 минут назад, D.N.MAN сказал:

Подивлюсь, що можно прибрати.

Папку Manuals викунити — це зайві 75 мегабайт. Що з папкою mp3? Вона там потрібна? Це ще 250 МБ. Вже менше 2 ГБ виходить.

OPla_Gaming.png

Опубликовано (изменено)

Видалив Manuals, mp3, зайві Cleo, рідмі (інщі закинув в архів), логфайли та транспорт з Xbox Version HD, бо не використовується (був в збірці на випадок, якщо хтось захоче більш ванільного експірієнсу).

Архів зменшився майже на 400mb, подальші видалення призведуть до даунгрейду збірки.

Опубликовано (изменено)

Мені здаеється ти видалив те, що не слід було видаляти (Xbox Version HD?), гра 'вилітає' кожних декілька секунд, тут явно щось не те, причому така проблема не у мене одного, методом спроб і помилок було знайдено оптимальне вирішення - заміна усіх файлів у папці data на ванільні, а також встановлення останього Limit Adjuster з ось такими

налаштуваннями

StreamingInfo = 6524

TxdStore = 1024

ExtraObjectsDir = 256

PtrNode = 90000

EntryInfoNode = 30000

Peds = 140

Vehicles = 150

Buildings = 100000

Treadables = 1214

Objects = 10000

Dummys = 30000

AudioScriptObj = 256

AlphaEntityList = 2000

VisibleEntityPtrs = unlimited

TimeModels = 10000

OutsideWorldWaterBlocks = 40

Coronas = 5000

FrameLimit = 60

MemoryAvailable = 4096

Изменено пользователем Jarone

Опубликовано

Дивно, перед тим як запакувати все в архів, я запускав гру - вильотів не було. Потім видалив логфайли і відправив папку в архів.

Зараз не можу подивитись, повернусь з відрядження - перевірю.

Опубликовано (изменено)
В 28.06.2025 в 18:32, D.N.MAN сказал:

Дивно, перед тим як запакувати все в архів, я запускав гру - вильотів не було. Потім видалив логфайли і відправив папку в архів.

Зараз не можу подивитись, повернусь з відрядження - перевірю.

Перевірив - випадково видалив папку Мodloader, дивно, що воно взагалі запускалося. Повернув назад, доналаштував Limit Adjuster, покатав трохи, все працює. Завантажуйте, тестуйте та пишіть, якщо вилізуть якісь проблеми. Вибачте за тимчасові незручності :sorry:

Прохання до адміністрації: замінити посилання на завантаження в шапці теми.

Опубликовано
13 минут назад, D.N.MAN сказал:

Прохання до адміністрації: замінити посилання на завантаження в шапці теми.

Замінив, але ти хіба сам не можеш? Має ж бути функцію редагування повідомлення.
Допрацьовуй проект, а за десь за недільку (можливо, 14-го) завантажимо на ФА.

OPla_Gaming.png

Опубликовано (изменено)
29 минут назад, OPla G сказал:

Замінив, але ти хіба сам не можеш? Має ж бути функцію редагування повідомлення.

Можу редагувати тільки свої відносно свіжі пости, решта - поділитись або пожалітись )

Стосовно допрацювання: є ідея зробити заміну автівок на HD з IV\V, у вигляді доповнення до збірки (якщо це взагалі комусь цікаво), транспорт з HD Vehicles Tri-Pack здається мені якимось іграшковим.

Опубликовано

Чудово, збірка запрацювала, поки що усе добре, але є декілька нюансів, по перше, слід зробити щось із вильотами, підозрюю, що причиною є конфлікт між скриптами тому слід провести ретельний аналіз (враховуючи що у збірці присутній MixSets можливо деякі скрипти там не потрібні взагалі), другий не менш важливий нюанс - оптимізація, в теорії збірку можна полегшити ще на 100-200 мб, думаю я міг би спробувати попрацювати над цими питаннями, можливо щось і вийде з цього

Опубликовано (изменено)

Jarone, будь-яка допомога тільки вітається.

Стосовно MixSets, завдяки якому доречі, я позбувся фрізів та інших проблем пов'язаних з FPS (літаючі пішохідні сироти наприклад). Нажаль мені так і не вдалося засвоїти скрипти, тому навряд чи зможу знайти в них конфлікт.

Спробую запакувати весь транспорт в IMG, щоб розвантажити Мodloader - можливо це додасть трохи стабільності. 

Update: Є прогрес: як я і припускав, кількість файлів у папці Мodloader впливає на стабільність - 2 години безперервної гри.

Опубликовано

Справу завершено. Jarone зробив величезний обсяг роботи з міп-маппінгу текстур та оптимізації збірки, за що йому велике дякую.

Знову прохання до адміністрації: замінити посилання на завантаження в шапці теми та поправити опис (інформація про переодичні вильоти більше не актуальна). Також прошу, в процесі релізу збірки на сайті, в описі згадати не тільки мене, а і Jarone, тому що саме він, без перебільшення, довів збірку до її логічного завершення (як би дивно це не звучало, при назві - "Неостаточне...").

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

Загрузка...
  • Создать...