RU
Меню закрити

Головна / FAQGTA 5 / Коли вийде GTA 5 на Android?

Коли вийде GTA 5 на Android?

OPla G
  50
  0
Офіційно, схоже, ніколи. Незважаючи на активне в 2010-их перенесення на мобільні пристрої ігор, які відзначають своє десятиріччя, Rockstar Games не стала портувати на Android та iOS ані четверту частину, ані GTA 5. Технічно зараз це цілком реально, але ось фінансово не зовсім доцільно. Наприклад, для ОС від Apple випустили декілька крутих AAA-відеоігор, які показали жахливі продажі: Death Stranding — трохи більше 10,5 тисяч за рік, Resident Evil 7 — всього 2 тис. на релізі. Такі показники не окупають витрати на портування на смартфони та планшети. А провалюються відразу з декількох причин: небажання платити за мобільну гру повний цінник, великий вибір безкоштовних розваг, непідходяще керування тощо.

Втім, є варіант скачати GTA 5 на Android. Це фанатська версія, в якій, звичайно ж, багато нюансів: доступна лише маленька частина мапи, низької якості графіка, зависокі вимоги до системи. Словом, дешево та сердито.

Більш цікавий, на нашу думку, спосіб запустити GTA 5 на своєму телефоні — це стримінг комп’ютерної версії на мобільний девайс за допомоги програми Steam Link. Для цього потрібний сам додаток та придбана в Steam копія гри. В цьому випадку є можливість не тільки грати без обмежень, але й заходити в GTA Online.

Повноцінної GTA 5 Mobile в природі не існує.

Більше відповідей на тему GTA 5:
Увійдіть, щоб коментувати.